BlogRosshalindarozali: March 2014

Pages

3 Mar 2014

INGINKAN ANAK PINTAR DAN SIHAT????

Lumrah setiap pasangan yang bergelar ibu bapa kan, mesti kalau boleh nak anak mereka aktif, sihat serta pintar..Tak de parents kat dunia ni nak anak yang sentiasa sakit, kurang aktif, lembap dan sifat2 negative yang lain..

Saya sebagai ibu pun macam anda..Tapi seringkali kita diuji oleh Allah dengan pelbagai ujian samada anak sering demam, sembelit, kurang selera makan dan sebagainya..Justeru sebagai ibu bapa, inginkan yang terbaik untuk anak2 anda dengan memberi vitamin atau makanan tambahan untuk menguatkan antibodi mereka..

Masih tercari-cari lagi supplement yang sesuai untuk si manja anda??
Set MEALSHAKE & OMEGA GUARD adalah penyelesaian kepada jawapan anda..



Set ini adalah untuk membantu mengurangkan risiko :-

  • Sering Demam
  • Picky Eater
  • Selsema
  • Sembelit
  • Kurang Fokus
  • Kurang / Terlebih berat
  • Asthma
  • Kurang Aktif (Lembap)
  • Batuk
  • Perkembangan dan fungsi otak yang sihat (kaya dengan DHA dan EPA)
  • Mata yang sihat
  • Eczema
  • Banyak lagi faedah..


Berminat nak order untuk kesihatan si manja anda???

Rajin2 la tekan handphone anda untuk call dan sms saya untuk maklumat lanjut.. :)



 
 
Hubungi Saya:

FB Rosshalinda Rozali I 016-4445399 @ 016-4440569 I ciklindakhairul@gmail.com
COD : Area Perlis , Pulau Langkawi dan lain2 area melalui POS LAJU

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarah penyakit
 
 

PROMOSI MAC 2014.. ESP!!!! PRODUK HOT SHAKLEE...

Alhamdulillah..pagi tadi dah selamat minum ESP plus Milo..uish..heavennya..rasa sejuk2 jer masuk melalui tekak..hehehe..


Adik2 kat ofis ajak breakfast pagi ni, rasa kenyang lagi penangan ESP ni..best!! Dan sedap plk tu..

Ok..Bulan ni sempena promosi ESP, sapa2 yang belum mencuba lagi tu, better grab sekarang..Harga super duper runtuh..hehehe..Yang nak join AHLI PERCUMA pun elok juga cuba..Ha..ni produk hot Shaklee tau..memang laris la..
 
 
Apa yg uniknya ESP ni???
 
ESP ni adalah protein soya dimana diperlukan untuk pembentukan sel-sel yang sihat..Jadi memang penting untuk mendapatkan protein yang berkualiti bagi sel baru tumbuh untuk menggantikan sel lama atau sel yang mati.. Sel yang sihat mudah menyerap VITAMIN dan ZAT..
 
Setiap hari kita perlukan protein untuk pembentukan sel baru..jadi adakah protein yang anda ambil cukup serta sihat???
 
Jom beralih kepada protein ESP, selamat dan bebas dari bahan kimia serta dari sumber semulajadi..
 
 
 
Apa yang anda dapat dengan pembelian 6 tin ESP sempena promosi bulan ni?????
 
  • Free 1 tin ESP dengan harga RM150
  • Free keahlian Shaklee seumur hidup
  • Cash Bonus RM35++
  • Kesihatan dan kulit yang cantik
  • Guideline percuma untuk menjana pendapatan sehingga 5 angka
  • Group support secara online dan offline utk majukan bisnes anda
 
Sapa2 yang masih berfikir2 lagi, rugi la yer jika tidak ambil peluang dari sekarang..
 
Sometimes chance will come just once only..
 
Berminat??? Boleh hubungi saya secara sms atau call yer..
 
 
 
Hubungi Saya:

FB Rosshalinda Rozali I 011-35161912 I ciklindakhairul@gmail.com
COD : Area Pulau Langkawi dan lain2 area menggunakan POS LAJU

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarah penyakit
 
 
 
 
BlogRosshalindarozali © . Designed by MaisarahSidi.com