BlogRosshalindarozali: January 2014

Pages

27 Jan 2014

Bagaimana saya mula terjebak dengan shaklee??

Assalamualaikum...


Syukur dapat jugak buat blog khas untuk produk yang saya suka sangat.. Shaklee..

Dengan Shaklee, taraf kesihatan saya bertambah baik..Alhamdulillah..



Ceritanya begini...


Selepas saya bersalinkan Ayra Arissa, my daughter pada 13hb Mei 2013, saya memang rasa letih sangat2.. yer la kan, waktu berpantang, kena berjaga malam..so terdetik dalam hati, macam nak try supplement apa2 untuk bagi sihat dan kurangkan letih.. memang tak terdetik pun dalam hati nak cuba produk shaklee..


So kebetulan upline saya merangkap member masa di sek men dulu, menjual produk shaklee, terus ar tanyakan dia..ok ke tak barang2 shaklee ni? then, dia bagitahu memang ok..so saya bertanyakan cara pembelian macam mana..dia bagitahu la detail, then saya kata nak jadi ahli la sekali sambil ambik supplement ni..


So ujung bulan Julai 2013, saya terus sign up jadi ahli, dan teruskan pembelian set pertama untuk wanita menyusu dan kesihatan anak serta kesihatan diri sendiri..ni la set pertama yg saya ambik untuk diri sendiri.. Vitalea (multivitamin & multivitamin), Vit c (untuk antibodi), ESP (sumber protein terbaik dan nak bg kenyang skali pastu utk pekatkan susu), Alfalfa (milkbooster dan betulkan urat2 lps bersalin), gla complex (nak bagi slim serta utk kesihatan kuku,kulit dan rambut) dan lecithin (untuk bakar lemak)..




 




Alhamdulillah, memang berkesan.. letih2 dh hilang, BUASIR pun dh ok..pastu susu untuk baby Ayra memang bnyk..

dari situ la suka sangat dgn produk shaklee nih..


Anda yg ingin jana kesihatan dengan shaklee, jangan malu2 nak call/sms saya..Rundingan percuma dan boleh mengikut budget anda.. :)



Hubungi saya:

FB Rosshalinda Rozali I 011-35161912 I ciklindakhairul@gmail.com
Pages www.facebook.com/messages/KedaiSupplementku 
* COD area Pulau Langkawi, dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit
BlogRosshalindarozali © . Designed by MaisarahSidi.com