BlogRosshalindarozali: BUASIR BERDARAH..TUNGGU ATAU IKHTIAR?

Pages

15 Feb 2017

BUASIR BERDARAH..TUNGGU ATAU IKHTIAR?


Selamat petang...

Sementara tunggu zohor..nak share dulu la testimoni dari kak rohaya..

" Suami kak  alami masalah BUASIR yg teruk..boleh lihat gambar yer.. Darah keluar macam period.. so kak ikhtiar bagi set buasir..



Teruskan dengan set  buasir, otot bahagian dalam  yg keluaq tu dah kecut dah jadi kecik sangt meme puashati cuma darh ja x berenti lg.


Luka dalaman ni bahaya kan..last beli pulak #vivix & cinch tea..sebab dia kan dah jdi letih..so masa bulan offer kak belikan vivix untk dia sebagai hadiah ..


Walaupun ramai yang kata mahal sirap vivix ni? untuk tersayang beli jugak..MASYAALLAH...minum tak hbis sebotol, DARAH DAH STOP tau...badan pun dah TAK LETIH..

meme ajaib betol la vivix kan...kalau boleh setiap bulan mau beli untuk dia😊😊😊"

Anda yang alami masalah yang sama..tapi masih berfikir2...dah luka berdarah pun masih tunggu..



Ingat!!! Berubat dulu sebelum PARAH..dah teruk ambil masa tau nak sembuh .😊

Nak try set buasir atau vivix boleh pm kak lin..free consultation..tips dn cara pemakanan diberi selepas anda terima barang yer..


#Wapp01135161912

No comments:

Post a Comment

BlogRosshalindarozali © . Designed by MaisarahSidi.com